marți, 19 iunie 2012

Bucureşti. Lecturi de poezie la Centrul Cultural Alternativ & la ICR




Mâine, adică miercuri, plec la Bucureşti, alături de poeţii Ana Donţu şi Anatol Grosu şi de masterandele Teodora-Ioana Coman (care nu e una şi aceeaşi persoană cu poeta Teodora Coman :) ) şi Iuliana Vrejea.
O să participăm la Colocviul Masteratului de Studii Literare Româneşti de la Literele bucureştene, ediţia a treia. Cu program serios şi organizare brici, datorată Andreei Drăghicescu.


Inimile noastre de poeţi provinciali tresaltă la gândul că o să avem şi lecturi de poezie în Bucureşti. Prima dintre ele va avea loc joi, de la 7 seara, la Centrul Cultural Alternativ al Iuliei Militaru, de pe strada Dianei nr. 4. Vom citi acolo, în cadrul Institutului Blecher, Ana Donţu, Anatol Grosu, Claudiu Komartin şi cu mine. (După cum se vede şi de pe afişul, ca de obicei superlativ, al Anei Toma.)
Apoi, vineri, de la 6.30, în grădina Institutului Cultural Român, va avea loc o altă seară de poezie. Poeta croată Bozica Jelusic va citi în limba maternă, urmând apoi lectură în română cu Marin Mălaicu-Hondrari, Adela Greceanu, Domnica Drumea, Claudiu Komartin şi cu mine.
Vă aştept cu drag. :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Statistici

  ©Radu Vancu - Sebastian în vis - Template by Dicas Blogger.

SUS