miercuri, 19 octombrie 2011

Festivalul Internaţional Poes:s

De mâine o să fiu la Satu Mare, la Festivalul Internaţional Poes:s, care se anunţă di granda: sunt invitaţi poeţi din opt ţări, va avea loc Gala premiilor Poes:s, se va merge la castelul din Carei şi la casa lui Ady Endre.
Sunt sigur că va ieşi ca la carte, dat fiind că în lista invitaţilor se simte pe ici pe colo, şi anume prin punctele esenţiale, mâna lui Claudiu Komartin - ceea ce înseamnă că vor fi trei zile cât un anotimp nu în Berceni, ci în Maramureş. :)
Ana Toma a făcut afişul neoficial al Festivalului.

6 comentarii:

Radu Vancu 19 octombrie 2011 la 13:10  

Prima dată am citit "să vă fie de bine". :)
Păi, cu benedicţiunea ta, nu prea are cum să fie altfel, zău.
Uite ce m-am gândit: la toate festivalurile poeticeşti, aş propune ca fundal sonor o bandă cu râsul tău. Ce ar însemna "Seinfeld", să zicem, fără râsul din fundal? Toată chestia e să nu ceri prea mult la drepturile de autoare... :)

luiza 19 octombrie 2011 la 15:24  

păi hai că mă-nregistrez acuma şi vă trimit. în loc de "if I were a bell" (http://www.youtube.com/watch?v=444HonjiJM8), inaugurăm "if I were a laugh". dar o să se sperie poeţii din celelalte ţări. cine-a mai auzit un rîs fără faţă/fată?!

Radu Vancu 19 octombrie 2011 la 15:41  

Luiza, Luiza, ce-i cu prejudecata asta docetistă pe tine?! Aşa spunea lumea acum mai bine de un secol: cine a mai văzut un surâs fără pisică - şi uite aşa Cheshire-ul a devenit celebru! :)

capricornk13 20 octombrie 2011 la 17:53  

of, of, of, of, aş alerga până la Satu Mare, zău!
să vă bucuraţi...

Radu Vancu 24 octombrie 2011 la 11:29  

Ai avut gura aurită, zău că ne-am cam bucurat! :)

Trimiteți un comentariu

Statistici

  ©Radu Vancu - Sebastian în vis - Template by Dicas Blogger.

SUS