luni, 1 martie 2010

Susţinere pentru premiul "Lady Lazarus"

Pe canale diplomatice oculte, dar legale, a parvenit secretarului juriului mesajul de susţinere a premiului "Lady Lazarus" de către dogmatista ereziarhă a Celulei de Gherilă şi Meditaţie "Pavel Dan" - poeta Moni Stănilă, precum şi de către doi membri fondatori ai Grupului pentru Dialog Antisocial "Camera" - poeţii Florin Partene şi Marin Mălaicu-Hondrari.
Având în vedere expertiza, unanim şi superlativ recunoscută, în cele ce ţin de practicile şi doctrinele poetice a acestor trei confraţi şi cosoră, s-a decis acordarea calităţii de membri supleanţi ai juriului pentru premiul "Lady Lazarus".

4 comentarii:

Anonim,  1 martie 2010 la 19:37  

Pe când premiul Mister Lazarus pentru Florin Partene? :)

Radu Vancu 1 martie 2010 la 20:03  

Hehe, pentru asta trebuie mai intai sa-si dea demisia din functia de proaspat membru supleant al juriului :)

Anonim,  2 martie 2010 la 14:48  

daca mai aveti nevoie de cineva, imediat imi scutur palaria de praf si sunt gata sa urc la rampa. recit poeme, jonglez cu portocale, ridic decorul in picioare etc. nu ma deranjeaza nici sa prepar cafele juriului :):)

Radu Vancu 3 martie 2010 la 00:31  

Nu-i nevoie de portocale, ajunge dacă reciţi poeme din "Fetiţa. Mixaj pe vinil", te asigur că cel puţin o anumită diviziune a juriului se va ridica în picioare. (Pălăria, în schimb, poţi să o iei, e şic:) )

Trimiteți un comentariu

Statistici

  ©Radu Vancu - Sebastian în vis - Template by Dicas Blogger.

SUS